Onze diensten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten die het Data Analytics Team aanbiedt.

Cases

Onze projecten en opdrachtgevers zijn divers. Zo heeft het DAT een interactief dashboard gebouwd voor het visualiseren van grote hoeveelheden data. Dit dashboard is daarnaast ook uitgerust met de mogelijkheid om de individuele persoonsgebonden effecten van een pensioencontract door te rekenen. Verder ontwikkelde het DAT Machine Learning software om de ernst van files in Nederland te voorspellen. Ook deden wij onderzoek naar het identificeren van anomaliteiten in big data en werkte het DAT op remote-access computers om verzekeringsmodellen te evalueren. Bovendien hebben wij ervaring met het presenteren en rapporteren van gevonden bevindingen aan onze opdrachtgever zowel fysiek als online.

Skills

Programmeertalen:

 • R
 • Python
 • SQL

Applicaties:

 • STATA
 • EXCEL
 • Github
 • LaTeX
 • Machine Learning technieken implementeren

Softskills:

 • Analytisch denken
 • Onderzoeken
 • Presenteren

Projectverloop

Elk project is uniek en verdient de juiste aandacht. Bij het Data Analytics Team zorgen wij ervoor dat uw project de juiste behandeling krijgt zodat wij doelgericht te werk kunnen. Hieronder vindt u ons proces wat wij op maat maken voor uw vraagstuk.

Stap 1:

Vraagstuk

De eerste week zal bestaan uit het correct vormgeven van het nieuwe project. Het helder formuleren van het probleemstuk, bekend worden met de data en het ontdekken van de grootste bijzonderheden in de data zijn de eerste prioriteiten. Binnen het team zal wekelijks vergaderd worden. Buiten de vergaderingen zal in constant overleg gericht worden gezocht naar antwoorden.

Stap 2:

Onderzoek

Na 1 à 2 weken zal een eerste overleg met u plaatsvinden via Skype of telefoon, waarin de eerste uitkomsten worden gepresenteerd. Dit zullen voornamelijk bekende feiten zijn. Dit overleg is van belang om ervoor te zorgen dat u en het team op dezelfde lijn zitten en voor u om eventuele extra wensen aan te geven.

Stap 3:

Implementatie

Hierna zal het DAT dieper in de data duiken en zal u om de 1 à 2 weken op de hoogte worden gehouden van de voortgang via de projectleider. De intensiteit van het contact zal liggen aan het verloop van het project en uw wensen op dit gebied. Het team is erg flexibel en staat altijd open voor ideeën en opmerkingen.

Stap 4:

Resultaat

De weken erna zal gericht worden toegewerkt naar toepasbare en nuttige adviezen voor uw bedrijf. Het DAT zorgt dat na 10 weken een volledig advies klaar is in de vorm van een presentatie en, als u daar behoefte aan hebt, een uitgebreid verslag. Het DAT streeft er naar om een stapje extra te zetten voor een uitgebreide analyse.

 

Heeft u vragen?

Het Data Analytics Team staat voor u klaar

Of u al een compleet vraagstuk klaar hebt staan of alleen benieuwd bent naar de mogelijkheden, wij kunnen u helpen. Ons team komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.